Kontakt: Ejendomskontoret

Børne- og Kulturhusets Dagtilbud

Midt i Taastrupgaard ligger Høje Taastrup Kommunes Børne- og Kulturhuset, som rummer både vuggestuer/børnehaver og skole.

Børne- og Kulturhusets Dagtilbud består af en vuggestue og en børnehave med plads til i alt 200 børn.

Børnehaven har plads til 120 børnehavebørn, der bliver fordelt på seks grupperum med forskellige kreative temaer, som børnene kan udfolde sig i. Samtidig er der gode fællesarealer med mange spændende læringsmiljøer.

Vuggestue og børnehave

Ole Rømer-Skolen

Ole Rømer Skolen har også til huse i Børne- og Kulturhuset i hjertet af Taastrupgaard.

Skolen er delt på to matrikler, så hverdagen ligner hverdagen på en relativt lille skole, og giver de bedste vilkår for at kende det enkelte barn rigtig godt.

Der er stort fokus på, at alle børn skal opleve at blive stærkere, modigere og mere kompetente gennem deres skolegang. Eleverne lærer at arbejde med både hænder og hoved, faglighed og fantasi.

Som en del af Høje-Taastrups nye, ambitiøse Børne- og Kulturhus, er skolen helt unik i og med, at der er topprofessionelle undervisere indenfor drama, billedkunst og musik. Det betyder, at der er helt enestående rammer for at løfte kreativiteten hos eleverne - både musisk og kunstnerisk. Samtidig giver skolen en nem og naturlig adgang til de kreative skoler, hvis elever i fritiden vil synge, spille, male, skabe endnu mere, da de deler samme rammer.

Ole Rømer Skolen