Permanent genhusning

Permanent genhusning betyder, at du i forbindelse med renoveringen af Taastrupgaard ikke vender tilbage til din nuværende bolig, når renoveringen er afsluttet. Du får i stedet tilbudt en ny bolig. Din permanente genhusningsbolig kan både ligge i Taastrupgaard eller i en anden afdeling i AKB, Taastrup.

Midlertidig genhusning

Midlertidig genhusning betyder, at du som beboer vender tilbage til din nuværende bolig i Taastrupgaard, når renoveringen er afsluttet. Din nuværende bolig er også kaldet din kontraktbolig. Du vil blive midlertidigt genhuset i en anden bolig i Taastrupgaard.

Foldere om genhusning

Du kan læse mere om de tre forskellige former for genhusning i folderne herunder. Hvis du er i tvivl om din genhusningstype skal du kontakte Genhusningsteamet i KAB.

Genhusningsteamet

Foldere om genhusning

Flytning i forbindelse med genhusning

1: Du kan vælge at få hjælp til din flytning af et flyttefirma som KAB bestiller.

2: Eller du kan vælge selv at stå for din flytning og få flyttegodtgørelse, der er et penge beløb, der fastsættes efter størrelsen på din kontraktbolig.

FLYTNING MED FLYTTEFIRMA

Flytningen omfatter:

  • Levering af flyttekasserFlytningAfhentning af flyttekasser3 Handyman-timer til opsætning af lamper og billeder m.v.
  • Du står selv for ned- og udpakning af dine ejendele.
  • Flyttefirmaet bestilles af Genhusningsteamet.

Ovenstående gælder alle flytninger i forbindelse med genhusning.

NÅR DU FLYTTER SELV

Du får flyttegodtgørelse, der skal dække alle dine flytteudgifter. Godtgørelsen fastsættes efterstørrelsen på ens kontraktbolig og udbetales per flytning i forbindelse med genhusning.

Godtgørelse per flytning:

1-rum6.000 kr.
2-rum6.000 kr.
3-rum8.000 kr.
4-rum10.000 kr.
5-rum10.000 kr.
6-rum12.000 kr.

Godtgørelsen udbetales efter flytning, når der er lavet fraflytningssyn i kontraktboligen (eller den midlertidige genhusningsbolig ved flytning tilbage til kontraktbolig), og nøglerne er afleveret. Det er medarbejderen fra Ejendomskontoret, der medbringer blanketten til flyttegodtgørelsen, som udfyldes af beboeren til synet. Efter synet sender Ejendomskontoret flyttegodtgørelsesblanketten til Genhusningsteamet, der sætter gang i udbetalingen.

Ovenstående gælder alle flytninger i forbindelse med genhusning. Der kan ikke modtages både flyttegodtgørelse og flyttehjælp.


Genhusning